2012. július 13., péntek

Teremtes

A hazassagom megint arra fele mutat, mint masfel evvel ezelött ujra csak az alkohol a problema fö forrasa, es ugy öszinten elegem van belöle.
Jo multkoraban leadtam a rendelest az Istennönnek hogy önallo eletet szeretnek, egy darabig pasi nelkul. Aztan mintha csak egy jelzes lett volna egy srac megjelent az eletemben, ugy igazabol nem fuztem hozza nagy remenyeket, de valahogy meg is megerintett az hogy udvarolgatott, aztan ugy az elsö beszelgetes utan megrendult bennem a bizalom es ugy döntötten nem ö az en emberem. Na de akkor foglaljuk is össze milyen is lenne az en emberem:
Kulsöre ( mivel ez egy teremtes egy kivansaglista talan irhatom hogy mit talalok idealisnak): legyen rajta mit fogni, mindegy hogy izom vagy kis husi de ne repitse el a szel, ne az a nebantsvirag aggszuz kinezetu legyem. Lehetöleg kek, vagy zöld szeme legyen. Haja lehet akarmilyen. Legyen az összkep olyan kellemesen ferfias.
Tulajdonsagai: legyen kedves romantikus, muvelt, intelligens, jo humorral rendelkezzen, de ne masok szapulas legyen a hobbija es ne mindenböl viccet csinaljon, legyen ferfi ha kell, ne nekem kelljen ezt a szerepet is betöltenem. Legyen munkaja, hivatasa ne csak ugy lezengjen a vilagba. Szeressen enni, szeresse a  föztömet. Fogadja el a gyerekemet esetleg legyenek neki is gyerekei. Tudjon nagyon szeretni es ragaszkodni es ezt kimutatni is. Dohanyozhat, csak ne igyon, csak alkalmankent es csak keveset. Legyen jo szeretö, talaljuk meg az agyban is az összhangot. Szeresse azt a zenet amit en is szeretek, ne akarjon korlatozni, megvaltoztani vagy behatarolni. Ne akarjon eröszakosan hozzam költözni fogadja el a fuggetlensegemet. Szeressen beszelgetni, filmet nezni, setalni az erdöben. Fogadja el a vallasom ne akarjon benne korlatozni.

Ha valaki megfelel az elkepzelesemnek nyugodtan jelentkezhet nalam! :D de egyebkent szipla szex kedveert nem akarok senkivel sem összeallni, vagy pillanatnyi kapcsolatba belemenni. Ahogy Zanya mondana szexeltem mar jokat eletemben, csak ezert meg hogy szexeljek nem akrok senkivel sem összeallni.

De kulönben az elmult evek tapasztalatai es az öreg rokak tapasztalait kihasznalva en is dörzsölt roka lettem es kiszurom nehany mondatbol hogy ki az en emberem vagy ki nem az. A buta a sajat hiabaibol tanul az okos masokebol, nahat en talan egyesitem a kettöt es igy leszek a legbölcsebb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése