2015. június 5., péntek

Totemallat

 KI Ezer eve nem irtam de most ugy kikivankozott belölem. Mert hogy ugyebar  uj totemallata nem minden nap lesz az embernek. Ez olyasmi mint amikor egy gyerek megfogan. Erzed hogy valami törtenik, valami valtozik közeleg de nem igazan tudod megfogalmazni hogy mi is. Aztan mint mikor a sötetbe az elsö napsugar ugy hasit beled a felismeres.
Regebben egy vadaszgöreny vagy menyet volt a totemallatom (kinek mi a szimpatikusabb, a lenyeg hogy egy kis ejszakai ragadozo allat) ahogy vissza olvastam a neten akkori eletemhez teljesen jol passzolt a leiras. A lelki szememeim elött ö inkabb egy eterikus szellemszeru leny volt mint fizikalis. Sokszor adott tamaszt, vigaszt utmutatast amikor szuksegem volt ra. Aztan csak eltunt nem jött többe. A mostani pedig ugy kb abban az idöben kezdett el manifesztalodni mikor a Beltane-t irtam. Igy utolag visszanezve Simone egyfajta lekepzödese volt, kulalakililag mindenkepp. Aztan ugy az egesz ujra lecsendesett ulepedett,mintha kivarta volna azt az idöt mikor jönnie kell. Ez egeszen a közelmultig tartott azutan csak ugy jöttek felem a jelek. Egy ruhamarka szimboluma, egy tetovalas, a szinek.
Bamm mint egy arculcsapas jött a felismeres, mindenutt rokak jöttek veken szembe. Rokavörös hajam van most, a fjällräven taskaert es dzsekiert a fel karom odaadnam, es az a rokatetovalas amit lattam szerelem volt elsö latasra. Majd jött a melyröl jövö felismeres nekem uj totemallatom van. Megpedig a roka. Utanna olvastam a neten hogy mit is jelent es a teljes melyseges felismeres ez teljesen passzol ram.
Kedves Roka legy udvözölve mint totemallatom lelki vezetöm, remelem tanulsagos es spiritualitasban gazdag idöt töltunk egymassal! De viszont ha a feladatodat teljesitetted es ugy döntessz utjaink kulönvalnak szerettel engedlek el!

Freja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése