2014. augusztus 16., szombat

A leghosszabb ket het

Ket het van az költözesig de szinte egy millio evnek tunik, miota megoldottunk egy nagyon kenyelmetlen logisztikai problemat a költözes sem tunik olyan borzalmasan ilyesztönek, bennem pedig naprol napra oldodnak fel a ketseg es felelem buborekai. Kerdesek kavarognak bennem, a sulimmal es a bejarassal kapcsolatban, Lilivel, hogy hogy fogja megszokni az uj helyet, hogy fog beilleszkedni az uj oviba nem e fog visszafejlödest mutatni, vagy talan pont az uj környezet lesz ra jo hatassal. Es igytovabb egy csomo apto dologgal. Kicsit en magam is felekaz uj ismeretlen környezettöl, hogy fogok boldogulni a nagyvarosban. Viszont boldog is vagyok mert vegre nem a vilagvegen fogunk lakni, nem kell minden egyes boltba menesnek logisztikai fejtörönek lenni. Vegre vehetek fel szep ruhakat es magassarkut es nem ugy kell cipöt neznem telire hogy melyikben tudok lekutyagolni 5 km-t nehezitett terepen, es persze nem csak a cipöt a ruhat is a turazashoz kellet alakitani, szoba sem jöhetett olyan ruha amiben tulsagosan megizzadhatok, vagy amiben kenyelmetlen a tura, smink detto, egy kicsit enyhebb idöben mar fojt le az emberröl minden. Ennek most vege,maximum a buszmegalloig kell setalnom. Persze biztos fogok setalni es biciklizni is de ebben mar inkabb a kedv lesz a mervado nem a muszaj.

Meg egy dolog amire tegnap ejszaka döbbentem ra egy rossz alombol ebredve. Egy ideje jol beijesztettem magam egy remmel, direkt nem irom le mivel, mert feleslegesnek tartom masokat is felhergelni vele. Na de a remalmaim voltak rola es neh csak ugytudtam aludni ha minden ablak gondosan be volt fuggönyözve. Tudatos enem persze tisztaban volt a dolog irracionalitasaval, de meg az ezoterikus lenyem is. A tudat alattim pedig ujra es ujra elöhozta a remet. De rajöttem hogy milyen felelmeimböl testestesedet meg ez a rem. Egy olyan csendes ki nem mondott, legalabb is az en szemembe ki nem mondott fenyegetes ami itt lebegett körulöttunk. Es a lehetö lehroszabbal fenyegetett amicsak egy szulöt erhet, es azt hogy elveszti a gyereket. Az egesz akkor kezdödött mikor a kezemhez kaptam a kilakoltatas elötti figyelmeztetest, azert mert a gyerek ejszaka hisztizett mert alvasproblemai voltak. A szomszed fenyegeteset is mastolhallotam vissza, hogy addig furkalodik intezkedik amig el nem veteti tölunk a gyereket, vagy amig csend nem lesz, vagy ki nem dobat minket a lakasunkbol. Hala egnek egyik sem sikerult neki. De meg is ez a felelem bekuszott az eletembe, es a fantaziam egy remme gyurta amiröl regebben olvastam.

A költözest es az uj lakast viszont sajat kezböl inteztuk, nem dobtak ki minket az otthonunkbol, csak egyszeruen nem volt igy maradasunk tovabb. December ota intenziven kerestunk lakast, de mindenhol falakba utköztunk. De most vegre sikerult kapnunk egy ujat, es az elkövetkezendö ket het a vilag leghoszabb ket hete lesz.

Habcsok Freja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése