2013. február 10., vasárnap

Minden a fejemre döl (na jo csak egy kicsit)

Valahogy most igen balszerencses passban vagyok. Jo nem akkora nagy a gaz csak inkabb idegesitö napi problemak, hogy Lili teste napok ota tele apro csalankiutessel, plusz kudunk az unfluenzaval en megusztam egy kis izuleti fajdalommal, torokfajassal, nemi öreg porszivohoz hasonlatos hörgessel. Robert viszont ket napja 40 fokos lazzal kuzd es egyre rosszabbul es rosszabbul van. Közben böszen imatkozom hogy hogy csak a kicsi el ne kapja, hisz öt könnyen ledöntene a labarol. Pusz a telefonomat kicsi egyetlen lanyom megfurdette a wc-ben (nagyszeru). A lakas allapotarol meg mar nem is beszelek (borzaszlmas). Azonkivul kaptunk egy halalhirt, nagynenjem nehany napja meghalt. Sajnalom, szomoru is vagyok kicsit de közel sem razott meg annyira mint nagyim halala. Egyreszt azert mert nem voltunk annyira közeli kapcsolatban masreszt regota nagyon beteg volt, par eve le kellet amputalni a labat egy sulyos erelzarodas miatt ami majdnem az eletebe kerult, azota gyakorlatilag minden nap ajandek volt szamara.
A rossz es varatlan dolgok ellenere tartom pozitiv valtozasaimat, es közel sem fenyeget a depresszio. Jo a telefon miatt nem vagyok boldog eppen de ugy vagyok vele hogy az embereket es a csaladomat szeretem a dolgokat hasznalom. Nem erzem ertelmet annak hogy hirtelen duhömben es felindultsagomban nekiessek a gyerekkel orditozni, hisz nem akart ö rosszat csak csupan azt latta hogy en hasznalom a telefont (olvasok rajta) es kis utanozoskent ö is vitte magaval, csak eppen legujabb hobbijakent felvett wc-ben kotoraszashoz valasztotta tarsul. De egy nyavalyas telefon amit nehany evig (hu a mai vilagban talan honapokig) hasznalok, elszakitani azokat a szalakat amik par ev mulva mikor ö lesz haragos es neki lesz bizalma felem jol fognak jönni. Hisz a gyerek nem felejt, a tudatalattijaba beivodik minden es a szemelyisege resze lesz.
Addig is meg gyenge gyomrom rendbe nem jön eszem a spenotfözeleket (amit a kisasszony ketpofara töm megtoldva egy pohar kakaoval ) holnap meg egy kis gyenge curry martasos lencsevel (de lehet inkabb lencsesalatat csinalok hisz isteni volt) mindenkeppen vitaminokra asvanyi anyagokra es rostokra van szuksegunk, es csak ugy szaladni fog tölunk az influenza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése