2013. április 18., csütörtök

Agyverzes, szivroham totalis összeomlas

Azt hittem hogy rosszabb mar nem lehet, hogy vegre egyenesbe jönnek a dolgok hogy vegre feltölthetem kicsit a rartalekaimat.
Na ugy ember tervez es na es bizva bizik is, de hogy kap meg egy pofont arra mar vegkep nem szamit.
Vegre megleven a penz, eldöcögtunk autoszerelöröl autoszerelöre elmondtuk hogy mi a problemank es hogy mit is szeretnenk. Ezutan jött a förtelmes fekete leves, csak az alkatresz 5000 kr, plusz meg a munkadij. A pofatlanabbja 5500 kr-at kert a javitasert, a masik pofatlanja meg 5000 kr-at. Mit ne mondjak megfordult velem a vilag eleg rendesen, a melkasomat összeszoritotta a fajdalom, az oxigent is mintha kiszippantottak volna körulöttem, annyiert javittatni a kocsit mint amennyiert anno vettuk. Ennyi penzem meg eletemben nem volt es most a legnagyobb reszet ki kell adnom egy pökhendi autoszerelönek, aki raadasul pofatlanul az arcomba nevetve kijelntette ilyen öreg autokkal nem is erdemes foglalkozni vegyunk egy uj autot, na bar ugye az uj auto az ö megfogalmazasaban nem egy masik 10000 kr-as autot jelentett hanem egy szalonbol frissen kigurultat. Na ilyenkor gözöl el az ember agya, hogy minek a harapos loert hozom ide az öreg automat ha nem azert hogy hasznalhatova kupaljak mert NINCS lehetösegem fitalabb, jobb alapotban levöre cserelelni, uj autora meg vegkep nincs.
Mielött teljes letargiaba estem volna talaltam egy autoszerelöt aki 7800 kr-aert megcsinaltatja, de azert ez sem kicsi összeg. De azert ezt meg csak csak ki tudom nyögni.
Valamelyik azzal jött hogy ugyan minek is csinaltatni hiszen ugy is elromlik benne akkor mas, hiszen ez mar egy öreg auto.
A sok pökhendi autoszerelö nem erti es nem iskarja megerteni, hogy nem csak az uj a jo, es nem csak a szemetetm a rocsokat kell termelni, hanem talan meg kell javitani ami elromlot, reszben az ilyen emberek miatt tart ott a vilag ahol, hogy ellep minket a szemet, a szenny, hogy fogy az ihato viz, hogy szelsöseges az idöjaras es fajok szazai halnak ki vagy allnak a kihalas szelen. Mert csak a fogyasztas a fontos, ha elromlik dobd el, vegyel ujat.
Remelem elöbb utobb tulleszek a az elsö traumakon es majusra kesz lesz az auto.
Egyebkent holnap megyek egy eletmentö tanfolyamra, amin mar aznap megkapom az eltmentö kikepzesemet. Legyegeben egy elsösegely tanfolyam. De akkor is jolesö a gondolat hogy eletmentö lehetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése