2013. április 12., péntek

Tervek

Mivel a balszerencse meg mindig kitartoan uldöz, egyre masra ernek az ujabb es ujabb pechsorozatok, az elmult par hetben csakcsupan harom tukör tört össze vagyis 21 ev szerencsetlenseg a fejunkre, azonkivul az egeszsegem is vacakol. Valami nagyon nincs velem rendbe egeszsegileg, allandoan faradt vagyok, aludnek, a fejem szinte megallas nelkul zug, gyakran van hanyingerem is. Valami nögyogyaszati bucök is lehet mert sokat faj az also hasam. De mielött a tunetekböl barki arra következtetne hogy jön a teso, egy minden ketseget kizaroan negativ teszt ezt a lehetöseget kikuszöböli. Egyebkent borzasztoan ingerult es feszult is vagyok mostanaban. Anyumnak talaltak valamit a tudejeben, a tudögondozoba kellet mennie, de kiderult hogy tudögyulladasa van amit labon hordott ki.
Egyre sorra jönnek a rosszabbnal rosszabb bökkenök, az hogy annyira be kell osztanunk minden egyes garast hogy borzaszto. Összeszorul a szivem mikor a gyerek ker aztan nem tudok mit neki adni, mert ami van nem a fogara valo. Szerdan jol bevasaroltam mondom egy hetig eleg lesz de a kiehezett gyerek megevett szinte mindent 2 nap alatt, 2 db 250g-os cottage chease-t ket muzlis joghurot, egy jo nagy adag sajtot, közel egy kilo banant, ezenkivul meg megivott 2 dl ivojoghurot es evett rendesen ebedet vacsorat. Szegeny gyerek jol ki volt ehezve ezekre a nyalanksagokra. Csak sajnos 2 naponta nem engedhetem meg ezt magunknak ugyhogy marad a sajtos melegszendvics. Meg amit epp ki tudok fantazialni ebedre.

De minden nehezseg ellenere probalok pozitivan gondolkozni, tervezgetni. Szeretnek egy masodik gyereket is Robert sem mondott ra teljesen nemet, csak annyit kert varjunk vele meg egy kicsit mig Lili önallosodik kicsit es amig ki nem jarom az iskolat, ebben en is teljesen egyetertettem vele, hiszen meg is fenyesebbek az ember lanyanak kilatasai ha van a kezeben egy adu asz szakma amivel gyorsan es könnyen el lehet helyezkedni. Ezenkivul tervezem a jogositvany letetelet, itt svedorszagban, ha kapok nyari munkat akkor rögtön szeptemberbe belekezdenek vagy meg a nyaron, ha nem akkor csak az összel a tanulo fizetesböl ami akkora mar dupla lenni vagyis olyan 10000 korona körul havonta vagyis ket havi sporolassal meg is lenne az alapdij, az egyeb költsegeket pedig fedeznem a kesöbbiekben. Mikor a jogsi megvan pedig vennek egy öregecske autot amivel jarni is tudnek es tudnam oviba vinni a Lilit.
Egyszer mar csak megtörik ez a szerencsetlenseg sorozat es vegre visszanyerem az egyensulyomat mind testileg es mind lelkileg.
Jo hir viszont hogy idö elött vegeztunk a tanfolyammal igy egy ujabb tantargyat vehettem föl igy egy kicsivel több penzt fogok kapni mint eddig. Ami annyira kellet mint az ehezönek egy falat kenyer. Pozitiv valtozas az is hogy Lilivel kezdjuk ujra megtalalni az utat egymashoz, hosszu volt az egy honap gyakorlat amig nem latott, hiaba jöttem haza, mar rohannom is kellet vissza.
Jo dolog meg hogy talaltam ket jo kis weboldalt a tizdolgot, es a kiskegyed online valtozatat, ott csungök a szerelmes "igaz törtenetek"-en es olvasom masok beszamoloit sokszor erdekes es tanulsagos amolyan asszonymesek. Ezenkivul elolvastam meg az origo hipermarket terkepet amiben felmertek a magyarorszagi valasztekot, hus,hal, lekvar, kenyer, vaj fronton, vegigolvasva örulök hogy nem ott elek, hogy itt igaz az etel draga, de kivallo minösegu, es elsösorban hazai forrasokbol, nem nagyon engedik be az import arut, de en is jobban szeretem a "hazai" arut. Jo hogy böseges a valasztek, szinte feher kenyeret nehez kapni, viszont sokfele jo izu, adalekanyagoktol mentes kenyereket lehet venni, böseges a tejtemekek valaszteka, a hus is jo minösegu es nem utolso sorban itt is nagyon szeles a valasztek, a halakrol mar nem is beszelve.
Probalok tullepni a pechsorozataimon, lelki egyensulymat valerianaval tamogatom ha epp mar nem birom cernaval, a  testi bajaimra is probalok termeszetes gyogymodokat talalni. nagyokat setal, friss levegön lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése