2013. november 21., csütörtök

Felhaborodas

A kiskegyedben olvastam egy felmeresröl amiben nök szexualis szokaisait kerdeztek ki a Richter gyogyszertar emberei, akit erdekel az egesz cikk itt elolvashatja. Nem is maga a felmeres vagy a cikk duhitett fel hanem a statisztikai adatok. 8% azaz NYOLC szazaleka a nöknek ugy tekint az abortuszra mint fogamzasgatolo eszközre. Hogy lehet ebben a mai fejlett es jolinformalt vilagban 8% olyan sötet hogy ezt gondolja. Az abortusz gyilkossag. Bar nem tiltanem be, mert nöi jogok egyik legalapvetöje, de esszel es megfontontolt döntessel. NEM FOGAMZASGATLO modszerkent, mar a neveveben is benne van hogy FOGAMZAS nem GYILKOSSAG!!! Megelözni egy butenyt nem ugyan az minta igazsagot szolgaltatnak egy halottnak!!!
Duhitö, buta sötet emberek! Minden nap megnezetnem veluk 20X naponta az elabortalt magzatok kepeit hogy igenis az a "problema" ember volt.


"Az is kiderült, hogy a nők számára fontos kérdés a fogamzásgátlás. A megkérdezettek legalább 4-5 fogamzásgátlási módszert soroltak fel, ezeken belül a legnépszerűbb az óvszer (30 százalék) és a tabletta (28 százalék) használata. Szerbiában a megkérdezettek mindössze 8 százaléka használ tablettát, Csehországban ez az arány 39 százalék, Ausztriában 35 százalék.

    
Magyarországon 13 százalék azok aránya, akik semmilyen módon nem védekeznek szexuális együttlétkor, illetve a szeretkezés megszakítását vagy az úgynevezett naptár módszert alkalmazzák. Szerbiában a megkérdezett nők 22 százaléka nem védekezik. Az óvszert használók egyharmada mondta azt, hogy a kondom használata során előfordult, hogy a védekezésbe hiba csúszott.
    
Bodnár Krisztina ismertetése szerint a számos védekezési módszer ellenére a megkérdezett magyar nők 14 százalékának volt már terhességmegszakítása, közülük 30 százaléknak egynél több. A magyar nők 46 százaléka véli úgy, hogy a nőknek joguk van az abortuszt választani, és 8 százalékuk szerint az abortusz a fogamzásgátlás egyik fajtája."

UI.: Egy felnött ertelmes ember felelös dönteseket hoz, es a fogamzasgatlas felelös döntes, hisz felelös vagyok a gyermekemert, meg akkor is ha meg sem fogant, hisz seniki nem akar anyagi nehzsegeket bizonytalan erzelmi hattaret a gyerekenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése