2010. november 17., szerda

Beltane - Reszlet

Simone elhatarozta kibekul reg nem latott növerevel, es megbocsajt mindent neki, hogy annyira eltaszitotta magatol. Es hogy annyira messze allt töle amikor neki oly nagyon szuksege lett volna testvere szeretetre. A testeben es lelkeben megujult nöt, ujra a szivebe akarta fogadni úgy gondolta rövid az elet nem szabad pörlekedessel haraggal es irigyseggel eltölteni. Es egyre jobban elfogadta a tevejgö nöt. Es megprobalta megerteni. Milyen lehett kilec ev hazassag utan egyedul maradnia kisfiaval. Es hogy miert a testisegekben elte ki Anne a szeretet hianyat es hogy miert ugrott bele igencsak tiszavirag eletu masodik hazassagaba. Es mas a nö szamara megalazo kapcsolatokba. Probalta a nöt teljes szivevel befogadni dedelgetni szeretetevel. Meg le is fordittotta neki az Indica-nak az egyik szamat hogy jobban megertse mennyire szereti is öt a kishuga.

Kishugom!
Játszunk bújócskát!
Annak ellenére, Anya azt mondta, én vagyok csak az aki igazán elveszett
Ha kimegyek
Besurransz, es meglesed a naplóm.
olvashatod hogy van fény az éjszakában.

Elmeselem neked még egyszer:
Van feny az éjszakaban!
Csillagpor!
Amikor fáj belül nekem:
Olvassd el a jeleket
Kövess!
Rendben van, hogy úgy érzed, neha padlon vagyok
És csak emlékszem,
Hogy  nem ez volt az utolso alkalomTudom, hogy szomorú
Hogy mulni fog ,Hogy mulni fog,
Mindez csak  atmeneti allapot.

Kis húgom!
Figyelmen kívül hagyom magam körul vilagot.
Dolgok, jönnek mennek, egyszer mi is fák leszunk, megmaszhatatlan magas fak leszunk.
Mi az a vicc!?
Szomorúan nezel ram
Tudom rossz tóban aztatom lelkemet,

De hullámok azt sugtak:
Van feny az ejszakaban.
Csillag por!
Amikor faj legbelul nekem
Olvassad kerlek jeleket,
Kövess!

Majd  egyszer minden múltbeli dolgainkat felidezunk.
Majd egy nap!
Neked is Minden elmulik.


Anne könnyekben tört ki amikor megkapta Simone-tol ezt a verset. Es mindent megbocsajtottak egymasnak. A nehezen mozgo nehezkes lany, vegre megtalalta a harmoniat a reg elveszettnek hitt növerevel. Jol esett neki az a het amit a szinten vörös de rövid kleopatra frizurat viselö nö aki kulsöben annyira hasonlitott ra de belsöban annyira mas leny a tunderlakban vele töltött. Szepen rendben tartott lakasat egy pillanat tette katasztrofasulytotta övezezette het eves unokaöccse, de ö nem tudott haragudni. Autista volt ugyan de nagyon ertelmes es okos kisfiu volt. Simone szerint meg nagy dolgokat varhattak töle, mert a kisfiunak hihetetlen logikai erzeke volt. Simone-nal egyutt festettek a kifeszitett ures vaszonra. Hagyta kertjeben hagy ismerkedjen meg a termeszettel. Meg az igencsak öreg es igencsak hazsartos Berci is meglepö turelemmel viselte Marcell nyaggatasat. Mintha tudta volna kulönleges leny tiszteli öt meg jelenletevel.
Simone boldog volt, vegre vissza kapta regelvesztett növeret. Es ezert halas volt az Istennönek. Es mar nem is erezte magat legalabban abban az egy hetben maganyosnak.

1 megjegyzés:

  1. Kistestvérem ez nagyon megható volt hidd el nem apad sosem a szeretetem sőt egyre csak növekedik ahogy öregszem egyre jobban eltörpül köztünk az a 9 év.
    Ne feledd bármit is hoz az élet én a szívemben mindig a kis húgom vagy akit annyira de annyira szeretek!!!

    Anne

    VálaszTörlés