2013. május 6., hétfő

Nightwish film

Tegnap megneztem a Nightwish filmjet, amelyiket annyira beharangoztak. Egyet ertek a többi kritikaval, hogy a film rentkivul latvanyos, latszik hogy nem keves penzt öltek bele, maga a film pedig amolyan nightwishosan elvont, egy haldoklo ferfirol aki elvesziti szepen lassan az emlekeit es azert kuzd hogy ez ne törtenjen meg teljesen, közben a lanyaval is probal zöldagra vergödni.
Az en eszreveteleim, a lany akinek meg kene bekulnie az apjaval kisertetiesen hasonlit az ex enekesnöre Tarjara, bar az uj enekesnö is eleg nyomos szerepet kap a storyban de valahogy megis egyfajta kivulallo az egeszben, a filmben több bandatörtenelmi elem is benne van, mint Tarja kirugasa, vagy Anette kiborulasais, persze ezekre csak utalva van de amugy aki ismeri a bandat az erti a celzasokat. Anette kirugasa es tavozasa, (hatterbe vonulasa) mar jol kierezhetö a filmböl is.
Az egesz film egy nagyon draga, es nagy volumenu, sorry Tarjatol. Tuomas nagyon megbanta hogy olyan csunyan elbant az enekesnövel, mindezt egy borzaszto, es gyerekes feltekenysegböl, hisz az egesz mögött ez all, hogy Tarja ferjhez ment es mas ferfit valasztott, a többi ok meg mar csak kifogas volt. Igy utolag mar nagyon meg volt banva a dolog, es ugy gondolta a manusz hogy meg a konc is több mint a semmi, legalabb annyi maradt volna meg neki a nöböl amennyi.
Csak azt nem ertem miert nem lehetett ezt negyszemközt, szemtöl szembe elmondani, Tarja i`m so sorry, i love you to much. Nagyon sajnalom, hibaztam ez van, de szeretlek, es elfogadom hogy mint nö es ferfi nem lehetunk egymas eletenek reszei, de azert gyere vissza mert hianyzol, es nem elet az elet nelkuled. Szerintem sokkal hatasosabb lett volna mint ez a burkolt celzas. De ha mar nyilvanossagra hoztuk a problemainakt meg nyilt volt a kirugas, akkor kerejunk nyiltan es latvanyosan bocsanatot is.

Egyebkent nem tudom hogy Tarja latta-e a filmet,es hogy mit szolt hozza, de az utobbi idökben serenyen babazik, dolgozik a 3. szolo albuman. Bar hallotam pletykakat rola, hogy vissza ter a Nightwishba hogy ez mennyire igaz vagy sem azt majd a következö albumnal meglatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése