2011. január 4., kedd

Remesen rossz nap...

A mai napom remesen rosszra sikerult, barmibe fogtam az katasztrofa lett, legalabb a kajat nem egettem oda... de azert az agynemure sikerult raboritani, tudva leven a 20nm-es lakasba mar nem fer be egy etkezöasztal is igy azgyba eszunk a talcan. De ugyebar voltam olyan ugyes mikor masztam be hogy a terdemmel kilöktem a sajat kezemböl a talcat es a tanyer nagyivben landolt az agyon. Szep, dejo hogy ma epp paradicsomos görög sultet csinaltam rizzsel... aztan ert egy sved telefonbeszelgetes a delelött persze hogy a nö hadart mint allat es persze hogy olyan halk volt hogy nem hallotam semmit es persze hogy zsivogtak meg az osztalytarsaim is, es persze hogy nem tudtam neki elmagyarazni erthetöen jocskan stresszes allapotban hogy delutan egy utan jöjjenek es ne delelött 10-re..., aztan reggel nem tudtam bebliccelni a metro sem. Bar ezzel kapcsolatban is melyseges buntudatom van... mivel penzem nincs berletre es -15-20 fokban pedig nincs kedvem közel egy orat gyalogolni, nem is lennek kepes ra... es az akcios jegy is 20 korona amiböl megvan ketszeri kenyervasarlas ami ugye nem mindegy... de lehet a terhesseg miatt jönnek ezek a gondolatok de ugy erzem hogyha a boltbol sosem lopnek akkor miert lopnam meg a közlekedesi vallalatot... de csak egy megallot megyek, azert pedig sajnalom a 20 koronas jegyet es az 5-600 koronas berletet. De akarok iskolaba jarni hogy minnel elöbb megtanuljam ez a borzaszto nehez nyelvet hogy kapjak munkat es kitörjek ebböl a nyomorbol... es ugyebar lassan egy szajat is be kell tömni es ruhaztatni tanitatni kell... szoval ördögi kör ez az egesz... de a babamat nagyon szeretem es semmiert nem akarom hibaztatni, csak magamat tudom hogy nem tudok egyröl a kettöre lepni... Raadasul itt volt a napfogyatkozas is, ami ugyebar az ezoterikusoknak es a boszorkanyoknak nem igazan jot jelent, csökkenö energiakat, a Hold a mi titkos segitönk es energiaforrasunk ujhold allapotaban van tehat energiaszintje nagyon alacsony. Es meg a nap is kitakarodik a mindennapjaink benzinje. Ma egyebkent azon csodas napok egyike lett volna amikor sut a gyenge teli nap. De ehelyet volt egy bagyadt meg erötlenebb szörnyuseg... talan ettöl meg a felhös idö is jobb.


De mar nagyon fajdalmas magam szamara is azokat amiket leirtam... :-) es most következik a legjobb depi irto szer:
"Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!" "Jaj de sajnalom magamat!"

Ha sokat mondogatod akkor a vegen mar röhögni fogsz magadon hogy mennyire is szanalmas ez az egesz önsajnalat :-) igyhat haleluja optimizmus, egy kiados meleg zuhanyzas (leven kad nincsen igy a furdes helyett ez marad) es egy jo alvas es csunya fekete felhök mar nem is tunnek olyan veszedelmesnek. Es eszembe jutott milyen jo is lenne latni az egyik kedvenc horrorfilmemet a Silent Hillt, de regen lattam is mar...





De ha nevetni akartok egy kicsit egy 50-es evekbeli tanacsado könyv reszletevel foglak sokkolni titeket, hogy mennyire jo is hogy nem 50-es evekbeli amerikai nök vagyunk, ajanlom föleg a habzoszaju feminista Zanyawiccam szives figyelmebe. A nagyobb meret es olvashatosag vegett katt a kepre.

 

3 megjegyzés:

  1. Van ilyen Európa délibb részében is :)
    Szebb mát!

    VálaszTörlés
  2. Van bizony, bár tudom sovány vigasz abban a pillanatban, mikor az embernek meg kell élnie, de hidd el, évek múltán - talán a "depi írtó szer" nélkül is mosolyogva fogsz visszaemlékezni erre az időre, igen, én ilyet is megéltem gondolattal:)
    Szép napot Freja:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszike a megjegyzeseteiket nagyon jol esett :-) de az tenyleg egy nagyon balszerencses nap volt, megjo hogy nem pentek 13.-a :-) de neha en is elcsodalkozom a benasagom milyen hatartalan, ott vannak a legszebbek a csacsisagokban :-)

    VálaszTörlés