2011. február 12., szombat

Jelek a csöndböl

Kis hallgatas volt az elmult heten, csak egy kis szösszenetet tettem közze, emleknovellat a szerenadomrol, vagyis jobban mondva a azokrol az erzesekröl amik bennem kavarognak ha meghallom a Bikini Közeli helyeken cimu szamat.
A tavolletemnek pedig több oka is volt, egyik az hogy Zanyaval elinditottuk a Szivcentrum Szerelemszolgalatot  es webradiot ami hozza kapcsolodik es ebben mint musorvezetö-szerkesztö veszek reszt, kedd estenkent pedig Ezoterikus tanacsadokent a Szerelem es Bübaj cimu musort vezetem keddenkent este het oratol tizenegy oraig. De rendszeresen beugrom Zanyawicca es Szöke musora elött "bemelegiteni" delutan öttöl ahol zeneken kivul ezos infokat is nyomok szoval elege fel kell egy egy adasra keszulni mind zenei valogattassal mind hatteranyaggal es sajat tudassal.
A masik ok amiert ritkan jelentkezem az hogy kaptam egy probaidös allast 2 honapra egy gimnazium konyhajara es igy terhesen ez eleg sok munkat jelent szamomra, de mind anyagi szempontbol mind mas okokbol nagyon szuksegem van erre az allasra ugyhogy összeszoritom a fogam es kuzdök akar egy anyatigris.

Ui.: Minden keddi adasaomban elhangzottakat leirom ide a blogomban is, es igy utolag is elolvashatjatok hasznat vehetitek, ahogy eszre vettetek most a horoszkop van teriteken :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése