2013. október 12., szombat

Babapropjekt 2.0

Ugy gondoltuk, nincs elegunk a koszos pelenakak aradatabol, az örökke koszos lakasbol, a halomnyi ruhakupacbol, a nyugodt ejszakakbol. Ismet babaillatot akarunk erezni. Es pici csöpseget magunkohoz ölelni. Igy beinditottuk a babaprojekt 2.0 akciot. Bar most meg kapott kb egy evnyi halasztast a dolog mert be szeretnem elöbb fejezni a sulit es mindenkeppen szeretnek jogositvanyt elötte. A sulibol meg ket fel ev van. Januarban elkezdem a jogositvanyt is. Ugyhogy nagyjabol nyaron akarom abbahagyni a fogamzasgatlo szedeset. Nagyjabol mindenunk megvan a baba erkezesehez. Bar ha fiu lesz elegge le fognak szukulni a ruhakereteink, de picibaba ruhak között sok az uniszex. Meg persze ott van a licitalos oldalt. Meg a helyi adok veszek piac a neten. Ahol olcso ruhacskakat szerezhetek de a lidl mindig a baratom ebben is. Amire igazan szuksegunk van egy babakocsi, es egy kisagy, bar az en szivem vagya egy bölcsö, de azt nem igazan lehet sokaig hasznalni igy praktikusabb a kisagy.
Igazabol nem szerettem volna ha a gyerekem testver nelkul nöne fel, hisz kell neki egy tamasz akkor is ha mar mi nem leszunk. Es anyagilag, szellemileg, parkapcsolatilag most jutottunk el arra a pontra hogy boldog kiegyensulyozott babavarasban legyen reszem.

Egyebkent mar a kis  lelkecske nagyon regota kereckedik hozzam, almomban rengetegszer szulok, szoptatok. Es most kis idöeltolodassal ugyan de zöld jelzest kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése