2012. március 20., kedd

Keksz mindenhol csak keksz

Kislanyom mostanaban nagyon rakott a keksz evesre, egyszeru haztartasi kekszet eszik, elsösorban neki vettem gyumölcsöket dusitando, de ugy magaba is el el szopogatott egyet. Na ez a kekszeves mostanaban felelmetes merteket öltött, köszönhetöen annak hogy sogorom itt volt es egy kis talba raktam ki a dohanyzo asztalra, na ugyebar az asztal alacsony es az en gyerekem felfedezte hogy ott lakik a tejjel mezzel folyo Kanaan, a sok keksz. Na ugye bar ennek következmenyei lettek. Leboritott egy tal sos mogyorot, mit mondjak porszivozhattam, plusz mindenutt kekszdarabok vannak a lakasban, termeszetesen porra zuzva a komp altal igy jön a napi 3-4-5 alkalommal porszivozas. De viszont nincs szivem eltiltani a keksztöl mert olyan joizuen eszi, es lathatolag örömet okozok vele, nem tulsulyos, a kompba siman leszaladgalja a plusz kaloriakat.
Hala az Istennönek ma vegre  elfogyott a talbol a keksz szoval mar en vagyok az adagoloja, es nem sajat maga, igy kevesebb a lakasban szana szet szort keksz :-)

U.i: Masik idegesitö szokasa a kukazas, allandoan kotor a kukaban, szana szet szorva annak minden tartalmat, ha keves cucc van benne akkor egyszeruen kirantja a zacskot es tovainal vele vegighuzva az egesz lakason.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése