2011. november 15., kedd

F. C. Andersson: Beltane 14.resz - folytatas


Raven szinte repult, szarnyalt lebegett, az uj album lett az elete, es a csodaszep Simone. Aki csodas szeretö, es hazasszony. Sajnalt minden percet amit nem vele töltött. Mindig puha börere, feszes melleire, puha sejem hajara gondolt, a lemezen úgy jatszott a gitaron mintha Simone testevel jatszana, ebböl gyönyöru gitarszolok szulettek. De valami megvaltozott ereszte a nön hogy kemenyebbek a mellei, erzekenyebb a böre, es agyeka, es megfigyelte Simone egy ideje nem menstrual. Ha elfeledkezik magarol a hasat fogja. Egyik reggel borotvalkozas közben a szekrenyben egy pozitiv terhessegi tesztet talalt. Szivet elöntötte a melegseg. Apa lesz.
Ezutan ovatosan szeretkezett Simone-nal, nehogy megölje gyermekuket. E csodas tunderszelem gyumölcset. Szerett volna mar regen gyereket, elözö felesege Angela is teherbe esett töle. A vilag legboldogabb embere volt, mar megvette a kisagyat, a pelenkazot, a kiskadat, szinte mindent. Annyira varta gyermeket.
Angela vad teremtes volt, rengeteg tetovalassal, piercinggel, hosszu szöke hajjal. Alacsony termetu volt, kisse telt de csinos. Arca kisse fius. Ravent teljesen elvarazsolta es rabul ejtette vadsaga, neveletlensege es pimaszsaga. Teljesen ellentete volt a kifinomult kecses, jo izlesu, es rendkivul szelid Simone-nak.
Szeretkezeseik is vadak voltak, akar az allatoke. Raven gyakran kerult ki veresre mart hattal es hatalmas harapasnyomokkal szeretkezeseikböl. Eskevöjuk is csak ket tanuval zajlott, szögekkel kivert börszerkoban. Tetovalasai is ebböl a vad korszakbol szarmaztak.
Az egyik veszekedesuk kicsit durvara sikerult. A nö kijelntette nem szeretne testet elcsufitan egy gyerek szulesevel, es hogy ö nem akarja magat egy gyerek mellet lekötni. Ezen nagyon össze vesztek. Raven szerette volna ezt a babat, ugyerezte itt az ideje lenyugodni, rendes normalis eletet elni. De Angela ezt nem akarta. Szo nelkul otthagyta a ferfit par napra es mikor visszatert, mar nem volt terhes. Ekkor megtört köztuk valami. Raven duheben es fajdalmaban összetörte az össze babaholmit amit eddig vasarolt gyermekuknek. Mindenert Angelat hibaztatta. Ekkor meg nem nem valtak szet utjaik, meg egy evig huztak egymas mellet. De az esemenyek mely nyomot hagytak Ravenben.
Raven az egyik delutan a hutön egy bucsu levelet talat Angelatol, hogy ennyi volt vege, most elmegy. Nem akar bekulni, ne is keresse. Mint utobb kiderult Raven legjobb baratjaval lepett le.
Raven meg akarta magat ölni, baratai fogtak vissza örult tetteitöl. Vegul az alkoholba menekult, minden nem munkaval töltött percet ivasnak szentelte. Gyulölte az egesz vilagot. Banataban egy norvegiai olajfurotoronyra menekult. Kemeny lelekölö idöszak volt az eleteben. Úgy gondolta vagy ez vagy a halal. Hazaterven ujjult emberkent tert vissza, uj eletet kezdett. Megvasarolta jelenlegi otthonat. Vegre geologusket helyezkedett el.
Baratai es bandaja segitsegevel lassan tuljutott a valsagon, ennek az idöszaknak a szulemenye elsö igencsak sötet albumuk ami sosem lett igazi nagy siker. Charlie es Christopher megjelenese uj szineket hozot a sötet metal bandaba, es a nepszeruseguk a masodik lemezzel meglendult. De meg mindg nem jött össze a varva vart siker.
Az igazan nagy attörest a maga nemeben egyedulallo Celtic Magic albumtol vartak. Januar vegen tul voltak a promocio fotozason is ami majd az album belsö boritojaba kerul. Egy profi grafikussal megrajzoltattak a boritot. Egy keta keresztett abrazolt amire ravesve allt a Celtic Magic felirat a hetterben a Stonehenge varazslatos holdfenyben. Egyszeruen esztetikus volt es megsem hivalkodo vagy tul csicsas. Illet a banda profiljahoz.
Most pedig a baba. Szinte nem is ebben az univerzumba jart. Ahol tudta kenyeztette Simone-t. Barmit kivant Raven azonnal hozta neki. Simone nem ertette mi ennek a fene nagy rajongasnak az oka. Raven semmit nem engedett a nönek cipekedni, pakolni. Meg havat seperni sem. Csak azt nem ertette miert nem mondja meg neki a nö, aki lathatoan gyötrödött. De gömbölyödö hasat mar alig alig tudta titkolni, bar a ferfi nem ertette miert latvanyos ennyire a dolog, de betudta annak hogy a nö nagyon karcsu alkatu.
Egy borongos delutan, bement egy ekszer boltba es megcsinaltatta kelta mintakkal diszitett, jegyurupart feheraranybol, belsejebe belevesve S&R.
A lemez kiadasara rendezett bulin akarta atadni szerelmenek. Az eskuvöt wicca modra Beltane unnepen akarta megtartani. Mert Simone-tol tudta ekkor unneplik a boszorkanyok az isten par naszat, es egyesuleset. Ennel szebb idöpontot nem is tudott volna valasztani az eskuvöre. Imadot szerelmevel.
A lemezt megjelenes elötti napokban elkuldtek a medianak, ahol a lemez oriasi pozotiv kritikat kapot.
Az összes forumon a lemezröl szoltak a hirek, az egyedi es tökeletes fuziorol. Raven es bandaja minden Metalmagazin cimlapjan diszelgett, söt meg rendes media is nagy erdeklödessel fogadta. A Celtic Magic az elsö heten bearanyozott. Eljött hat a varvavart siker.
A fiuk Sisi szervezeseben hatalmas bulit csaptak. A hatalmas terem megtelt emberekkel, minden baratjuk ismerösuk jelen volt, plusz a nagy lemezkiadok kepviselö, a media emberei. Rendkivul exkluziv esemenynek szamotott.
Raven egy eldugott helyesegben szorongatta kezeben a fekete sziv alaku, dobozt ami rejtette a jegygyurujet, amit Simone, szep ujjara szant. Jarkalt a szobaban mint egy ketrec szindromas fekete parduc. De ami következett arra nem szamitott.
Simone-nal röpultek a hetek pocakja is latvanyosan növekedet mar alig alig tudta titkolni terhesseget. Kolleganöi sikitoztak örömukben mikor megtudtak bartnöjuk es kollegajuk ikerbabakat var. Simone mindennapjai a munkahelyen Fanny betanitasaval teltek, nem szívesen tette az egykor volt baratnö rendkuvul ellensegesen bant vele. Nem titkolta abeli örömet, hogy Simone elmegy a cegtöl.

A boszibolt törzsvasarloi is kitörö örömmel fogadtak a hirt, bar Simone nem sokszor tette tiszteletet a boltban. Barmennyire szerette volna nem maradt tul sok ideje, munkaja es Raven mellet. Ezert egyik baratnöjet alkamazta a boltban.
Raven is mintha sejtett volna valamit, mert feltunöen ovta, vedte öt. Feltunöen vigyazott ra szeretkezeseik soran, lagyabb finomabb volt mint valaha.
Simone örlödött, hogy is mondja meg a ferfinak ikreket var, az ö gyermekeit. Sisivel szinte minden bababoltot vegjartak erdeklödtek nezelödtek, gyorsan teltek a napjaik, a rendszeres orvosi vizsgalatok is mindnet rendben talaltak. Bar Simone az orvosi vizsgalatokat redkivul kellemetlennek talata.
Simone es Sisi megterveztek a tunderlak böviteset, ket szobaval es meg egy furdöszobaval, ami a mostani kamra felől fog csatlakozni a hazhoz. Sisi bevette Homservice kinalataba az öko-otthonok kivitelezeset Simone legnagyobb megelegedesere, mert szerinte öko hazbol sosem eleg.
Közeledett a lemezkiadas napja, a CD csodalatosan kivitelezett lett. A mediaban nagy port kavart, es a Celtic fairy a slagerlistak elsö helyere ugrott. A lemez elsö heten bearanyozodott. Sisi hatalmas bulit szervezett. Simone keszult, hogy akkor megmondja a szerelmenek ikerbabakat var. Vett egy kismama felsöt almazöldet fekete masnival ami hasat kihangsulyozta, hozza szuk farmert vett fel es hosszu csizmat, hajat keltasan befonta. Mar senki eleött nem titkolta nemes terhet.
A buliban nindenki gratulalt neki, de Ravent sehol nem latta hogy megmondja neki a nagy hirt, de Sisi megsugta hatul van az egyik eldugott helyisegben. Nem is banta hogy itt huzta meg magat, legalabb intimebben tudja elmondani a ferfinek a nagy hirt. De amit latott arra nem volt felkeszulve.

Raven mar a szöveget gyakorolta amivel meg fogja kerni szerelme kezet.
Amikor felpillantott az ajtoban allo hosszuhaju alakra. Nem hitt a szemenek, Angela allt teljes eletnagysagban az ajtoban szögekkel kivert börzsekiben börnadragban, acelbetetes bakkancsban, arcaban megannyi piercinggel es hideg kek szemeit a ferfira emelte.
-Gratulalok az uj lemezhez Rav. Tudtam hogy egyszer befutsz majd. - hangjaban nem keves guny es megvetes lapult- De almomban sem gondoltam volna hogy egy ilyen nyalas szarral – ezzel nagyot nagyot köpött a padlora.- Latom nagyon elpuhultal. Hianyzik mellöled anyuci mi?- közelebb lepett Ravenhez aki probalt hatralni elöle.
-Miröl beszelsz? Kis hijan tönkre tetteted az eletemet, az almaimat! - ravenböl mint egy vulkanbol törtek fel a regi serelmek - Megölted a gyermekunket! Leleptel a legjobb haverommal! A zene segitett at egyedul azon a nehez idöszakon amikor meg mar vegre minden rendbe jönne akkor megint megjelensz...
-Hallotam felcsinaltal egy plaza cicat – Angela fel sem vette, Raven miket vag a fejehez- Most meg el akarod venni felesegul! Azt hittem jobb izlesed van, legalabb valmai rocker libat kereshettel volna. Nagyon bekapta a legyet a kis liba mert rögtön kettö lett belöle.
-Hogy beszelsz Simonrol? - atfutottak a gondolatok az agyan, hat ezert volt olyan nagy Simone hasa, hisz ket magzatot hord a szive alatt, egyszerre öntötte a vegtelen harag mert, nem turte hogy Angela Simont ocsarolja. Hirtelen duhböl levagott egy pofont a nönek.
-Ezt mar szeretem! Meg! Meg! Meg! - nevetett eszelösen – Azt a kis kurvat nem utheted meg mi? Az a kis kuva nem birja ha bantod, vele úgy kell bannod mintha marcipanbol lenne... , az a kis kurva nem marja veresre a hatadat, az a kis kurva nem nyeli be tövig a faszodat, azt a kis kurvat nem baszhatod seggbe... - ömlöttek belöle a vallogatott ocsmanysagok, Ravent razta a duh, hogy hogyvolt kepes valaha ezt az ocsmanyszaju vad es faragatlan nöt szeretni- Latom mindjart szetvet a mereg,a duh, latod en ezt szeretem benned a vadallatot.
Angela hallotta a folyosorol a tusarku csizma kopogasat, latta Raven mit sem erzekelt belöle a vad duhtöl, es amikor a kopogas mar eleg közel jar ravetette magat a ferfire vadul csokolta ölelte Ravent, aki hevesen tiltakozott, de mar kesö volt, a gyönyöru Simone ott allt a döbbenettöl megmerevedve.
Meg így is Gyögyöru volt Raven szemeben, kömbölyded pocakjaval kelta hajaval, es latta a folyo könnyeit.
Simone-ban egy vilag dölt össze, mikor latta szerelmet exnejevel vadul szenvedelyen csokolozni, úgy ahogy az leirta emlekeböl. Raven arcan vad kifejezes Angela-en is.
-Te rohadek alatt! - Uvöltötte Simone es sarkon fordult es futott, futott míg Sisi karjaban nem talalta magat es razta a keserves zokogas.

Angela nevetett, hienaszeru nevetesen, a ferfi kiejtette kezeböl a jegyuruket rehtö dobozt. A gyuruk hangos csilingelessel ertek földet.
-Csak ennyit akartam. Sok szerencset hogy visszaszerezd a te kis kelta kurvadat!
Raven meg akarta ölni szet akarta zuzni, cafatokra akarta tepni Angelat.
De köve dermesztette a felismeres, elete szerelme, gyermekei anyja az iment setalt ki talan veglegesen az eleteböl. Terdre rogyot fajdalmaban es uvöltött mint egy megsebzett vad. Kezeben szorongatva a kicsi kis karikat, a nönek szant jeggyurut.

Simone Sisi karjaban nem tudta abbahagyni a zokogast, majd latta diadalmas kifejezessel tavozni Angelat. Simone-t a baratai alig birtak vissza fogni. Dolgozott benne a gyilkos indulat. Meg akarta ölni azt a nöt, aki tönkre tette boldogsagat. Majd ujra zokogott. Rajött akarmt is tesz Raven ezt a nöt valasztotta nem öt.

Sisi hazavitte a könnyeiben fuldoklo lanyt, a buli tönkre ment, mindenki mehetett haza. Sisi csak Christiant hozta magaval. Nem akarta csaladjat terhelni a kisbabaval.
Felhivta csaladjat, hogy most a hetvegen nem lesz otthon, kajat talalnak a hutöben, ha esetleg kell valami rendeljenek az etteremböl, mosott tiszta ruha van eleg amit Richard a kollegiumba elvihet maganak. Majd baratnöit a Homeservice-nel hogy par napig boldoguljanak nelkule.
-Kicsi Wicca biztos vagy abban amit lattal? - Sisi probalt puhatolozni a törtentekröl.
-Biztos... - dunnyugte bele a parnaba siros hangon Simone- ugyanazzal a vad duhös szenvedellyel öleltek csoltak egymast, mitha csak Raven leirasat lattam volna, es az a diadalittas tekintet amit ram vetett. Hidd el Sisi ha nem lenne a pocakomba ez a ket angyalka, akkor mar reg valami hulyeseget csinlatam volna.
-Dehogy csinaltal volna, akkor is ugyanigy itt lettem volna melleted.- Vigasztalta a nö ketsegbeesett Simone-t.

Sisi latva most nem megy a lannyal semmire inkabb hagyta hagy pihenjen sirja ki magat. Holnap megprobal beszelni vele, hogy gondolja at a dolgokat. Ilyen fiatalon nem jo ket babaval egyedul. Sajat tapasztalatbol tutta negyvenhat evesen sem. Mindenaron ovni vedeni akarta baratnöjet azoktol a kinoktol amiket ö atelt Christopher tavolleteben.

Simone, szinte az egesz napot az agyban töltötte, ha nem aludt hosszasan sirt, nem akart enni sem inni semmit. Borzasztoan becsapva erezte magat elarulva, hibaztatta magat, hogy ennyire kiszolgaltatta magat egy ferfinek, ö a buszke, makacs nö. A csupa önallosag, huszon nyolc esztendeje ellenere remek vezetö beosztasban dolgozott, megvalositotta almat a boszorkany boltot. Felepitette öko-bio hazat es eletet. Magabiztos, kemeny es öntudatos. Nem hagyta senki altal kiszolgaltatni magat, egy ferfitöl sem fuggöt. Es most itt volt Raven aki romba döntött mindent, magabiztossagat, makacssagat, akaratlanul is hodolojava tette a nöt.
Simone vedtelen volt vele szemben, nem vedte töle az a fal amit a vilag szamara felepitett. Hagyta hogy a ferfi magot vessen bele es ez a mag megfogant. Simone serulekeny allapotban volt akarcsak a babbol kikelö pillango akinek nem szaradtak meg még a szarnyai. Bizott a ferfiben, úgy velte kezebe adhatja sajat es gyermekei eletet. Nem is igazan Ravent sajnalta. Inkabb belemerult a mely önsajnalatba Ravent gyulölte pokoli haragot erzett iranta, vadolta mindennel ami csak az eszebe jutott.
Sisi ezalatt az idö alatt rendben tartotta a lakast probalt Simoneba egy kis etelt diktalmi, ami sikerult is neki, a babakra hivatkozva. Erezte baratnöje melyseges önsajnalatat es vadlo haragjat. De ovatos is volt tudta a lany tudtan kivul megbanthatja, mert a sebbzett allat is ratamad fajdalmaban az öt apolora. Tudta nem engedheti belesuppedni Simone-t az önsajnalat mely mocsaraba sem. Ezert minden eszközzel probalta baratnöjet, finoman de hatarozottan kirantani belöle. Ezert is hagyta ott csaladjat par napra. Hogy a legkritikusabb idöben mindig resen legyen.

Raven, nem tudta hirtelen mit csinaljon. Mindket nö otthagyta aki fontos szerepet jattszott az eleteben. Buszkesege es tartasa nem engedte hogy Simone utan rohanjon pedig lelke sikoltott erte, tudta ha most elengedi a kelta tundert soha nem fogja vissza kapni. De makacs szamar öszver volt, nem alazhatta meg magat.
Angela is, hirtelen ujra elöjöttek a nö irant az erzelmei, a szenvedellyel kevert mely fajdalom, es ez a buntudat mely vermebe taszitotta, mert jo volt Angela erentese, jo volt csokja, meg valamennyire elvezte is tan.
Hirtelen fellangolt benne a regi a valas elötti Raven, es most szemelyisegenek ket resze harcolt benne. Nem akart megalaszkodva könyörögni sem a bocsanatert es nem akarta ujra elszakitani a sebeket sem. Úgy erezte eg a talpa alatt a talaj, menekulni akart, jo messzire, mindet itthagyni.
Esztelenul rohant ki a hatso kis helysegböl, ki borzalmainak helyeröl. Lökött fel mindenkit aki utjaba kerult, mar fekete terepjaroja kilincset fogta mikor vallan ezett egy kezet.
Mar öntötte volna el a az agyat uralo indulat, es öklet utesre melete. Mikor meglatta a hata mögött allo magas rötszöke haju izmos testastalkatu, baratjat Christophert.
-Nyugi haver!- -mondta, es kapta el haverja öklet a levegöbe. - Mit akarsz tenni? Elrohanni? Berugni? Csak úgy lenni a vilagba, es mindent össze zuzni?
-Nem kerek a tanacsaidbol, senki tanacsaibol... - uvöltötte- azt hittem Angela utan semmi csapas nem erhet, es mire kezdenem össze szedni magam erre megjelenik es mindent elpusztit. Simone is felreertette a helyzetet es tudom sosem tudna megbocsjatani – ömlöttek belöle a szavak- ha terden allva kusznek elötte minden meltosagomat levetve akkor sem hinne nekem. Hat miert alazkodjak meg elötte? De miert kellet eletem legnagyobb ajandekaval a gyermekeimmel megajandekoznia, ha most elveszi tölem öket? Tudom elvetetni sosem lenne szive, de sosem fogja engedni hogy lassam öket. - Raven uvöltese lassan atcsapott fajdalmas zokogasba.
Cristophert ismerös deja vu erzes fogta el, benne is ugyanekkora harag seretettseg es megalazottsag dolgozott, mikor Sisi azzal a csodalatos szeretkezessel ajandekozta meg, majd kegyetlenul minden magyarazat nelkul eltaszitotta magatol, eselyt sem adva a bekulesre, ö is az egyetlen utat valasztotta a menekulest. Tudta baratja is erre keszult. De nem engedhette hogy rossz emberek köze keveredjen mint ö es nem engedhette hogy a ferfi ujra a fektelen italaozasba es a rajongo fiatal lanyok kihasznalasaba menekuljön. Meg kellet akadalyoznia a keszulö lavinat, baratja es a banda erdekeben. Nem tehetet mast segitö jobbot nyujtott baratjanak, es Sisinek meglepetesnek szant hegyekben fekvö toparti hazat felajanlotta Ravennek. Hallgatasarol is biztositva baratjat.

Angela diadalmasan tavozott a helyszinröl. Gyözelemittasan merte vegis a kis szukölö szukat, aki a masik ven szuka karjaiban vergödött. Undorral nyugtazta hogy hova sulyedt a rocker tarsadalom hogy egy jolmenö banda tagjai ilyen kurvakat valasztanak maguk melle. Kint az epulet előtt mar Falcon varta, motorjaval. A nö felkapta a bukosisakot, es mar pattant is fel a ferfi möge. Hogy maga mögött hagyja a felegetett romokat.
Azota egyutt csavarogtak a vilagban, boltokat rabolva, mindenfele ajjassagokat elkövetve, minota azon a borus delutanon fekete vaszontaskajaba nehany tiszta fehernemut bedodva, es Raven összes otthontartott penzet zsebre teve, egy rövidke levelet irva, azt a hutöre kiragasztva elment. Rengeteg sok penz elköltöttek de minden latszat, nelkul, tetszett neki a fektelen es korlatok nelkuli elet. Ezert is hagyta ott Ravent, mert be akart allni a sorba. Nem akart vele egyutt szabad lenni. Amiatt a rohadt kölyök miatt is annyira felszivta magat. Pedig az a gyerek vegleg tönkretette volna a szabadsagat, nem maradt volna neki mas, csak a szaros pelenkak meg az allando uvöltes. Nehezen döntött, hogy ket szerelme közul melyiket valassza Ravent vagy a szabadsagot. Vegul az utobbi mellet döntött.
Nem is igazan Falcon vonzotta hanem az altala nyujtott eletforma. Imadta szorni a penzt, mindent amit csak szeme szaja megkivant, bar kulsejet tekintve igenytelen volt szakadt piszkos ruhaba es cipöbe jart haja allandoan zsiros es apolatlan volt, szemeröl a fekete festek mindig elmosodott. Kulseje ellenere imadta a szexet, es mindig talat hozza partnert. Falcon mellet nem ö volt a huseg, mintapeldaja, neha harom negy pasival is szexelt egyszerre a maga perverz vad allatias modjan. Nem törödve az AIDS-cel vagy mas betegsegekkel. Az sem erdekelte hogy terhes lesz-e vagy sem. De a szerencseje, úgy hozta, hogy mindket dolgot meguszta.
Utazasai soran sokmindennel foglalkozott, többet között fekete magiaval is. Vonzotta ez az ismeretlen demonikus vilag es nem sajnalta, osztogatta rendesen atkait, nem erdekelte vissza kapja – e vagy sem. Az egvilagon semmi sem erdekelte. Gyakran nyult alkoholhoz es kabitoszerekhez is. Hiaba elhette vilagat, hiaba volt Falcon mellete, de sziveben mindig is ott hordozta exferjet.
Mikor megjelent elsö lemezuk örmmel nyugtazta Raven igazi jo zenesz. Bar masodik albumuk mar nem nyugözte le annyira tul puhanynak tartotta, a Celtic Magic-ot pedig egyenesen szirposnak gondolta, majdnem hanyt töle. Amikor a riportakban olvasta hogy Ravent egy nö ihlette erre az albumra. Egyszeruen fellangolt benne a bosszuvagy, es lehatarozta vissza szerzi igencsak elpuhanyodott ferfit, es helyre rakja a dolgait.
Kideritette a rocker ismeröseitöl hogy nagy bulit csap a banda az uj lemezt megunnepelven. Nem volt nehez eszervetlenul elvegyulnie a tömegben, bar a buli zartköru volt, kispecizte maganak hogy az a vörös kurva lehet az akit Raven mostanaban kefelget, latatta mindenki gratulal ikerterhessegehez. Undorodva nezett vegig a a szerinte divatlabbol kilepö nön. Majd körbejarta a termet Ravent sehol nem latta, es rajött csak valahol elrejtözve lehet, a hatso helyisegek egyikeben meg is talalta az elmelyult ferfit, hallhatoan leanykeresre keszult, hat persze gondolt, ilyen kis kurvaknak meg ilyen is kell. Majd lejatszodott a helyes kis közjatek. De a ferfi csokaja az ugyan olyan volt mint regen, hiaba taszitotta el magatol öt de csokolta.
A motoron szaguldva is meg mindig az a csok jart a fejeben. Elhatarozta meg aznap ejjel megatkozza a leghatasosabb atkaval, el kell tuntetnie azt a terhes szukat az utbol mielött megfial.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése