2011. november 6., vasárnap

F. C. Andersson: Beltane 7. resz -folytatas


Simonet nagyon felpezsditette eletet ez a vendegseg. Sisit es Christophert latva összeszoritotta a szivet a felismeres hogy ö mennyire egyedul is van.
Bement a furdöbe kesziteni maganak egy kad forro vizet, Sisitöl kapott furdöolajaval. Pezgöre allitotta a fuvokakat. Ma csak lazitani akart egyet. nem kellet hangulatot javitania, hiszen baratai sziporkazo eletet hoztak piciny hazaba, s ez teljesen feltötötte öt. Most nem merengett a tukör elött, mielöbb at akarta adni magat a forro illatos viznek es kellemes masszazsnak. Sisi furdöolaja teljesen elvaravolta, felkorbacsolta erzekeit. Erzete, milyen forron luktet az öle. Lehunyt szemei elött megjelent a reggel latott ferfi. Gondolatban erzekien megis hatarozottan szeretkeztek: Simone volt felult ölet vadul mozgatta közben a ferfi izmos felsötestet simogatta, a ferfi pedig havany mellbimbojat morzsolgatta. Simone-t elöntötte a forro gyönyör, míg vegul kicsusztatta a kezet öleböl. Csak ekkor tunt neki fel Berci, a nagy köver cica, a kad szelen ucsörög es mintha kajan vigyor ult volna az abrazatan, ahogy nagy sarga szemevel Simonet nezte.
- De perverz allat vagy te ven macskacico! - nevetett Simone, csilingelö neveteset visszavertek a furdöszoba falai.

A hetvege szorgos tevekenykedes jegyeben telt. Probalta rendbeszedni kesze-kusza kertjet, mert nem volt hive a pontos szögletes agyasoknak: mindenhova ultetett mindent, ahol csak helyet talat az ujoncoknak. S bizony ebböl egy akkora kaosz lett hogy csak Simone tudta kiismerni magat benne. Kihuzgalta a repat, zellert, petrezselymet, karalabet, leszedte az edes- es kelkaposztakat. A kelbimbot kint hagyta telre. Szerette azi izgalmat, amikor mar ho lepte a kertjet, a kelbimbo azonban meg mindig nevelte apro gombockait. Begyujtötte az utolso a fözö tököt a cukkinit a patiszont, hogy aztan földbe vajt pincejebe teliesitse azt amit lehetett. Hamozott-reszelt-gyalult- szeletelt , mindenfeleket tarolt be a fagyasztojaba, Kesöbb zöldseges szoszt fözött amit beföttesuvegekben kamrajaba rejtett. Ezeket a szoszokat faradt teli esteken szedte elö mikor nem volt kulönösebben kedve fözni, csak felmelegitte es egy adag kifözött tesztara öntötte. A cukkini, padlizsan, parardicsom, paprika es a fissen belekevert fuszernövenyek, a foghagyma, bazsalikom, oregano, kakukfu, a nyar izeit idezte. Mintha csak egy uveg napfenyt bontott volna ki úgy hatott ra.
Leszedte meg a hosszu, fagymentes ösz ajandekait, a kesöi paradicsomokat, a meg zsenge babot masodvetesböl.
Fuszernövenyei pazarul zöldeltek ezeket reszben megszaritotta rezben finom fuszerkeverekeket gyartott belöluk olivaolajjal. Rengeteg bazsalikomjabol, Agnetha farmjanak remek parmezanjabol, illatos piritott fenyömagbol pestot. Fuszerkeverekei baratai köreben nagyon nagy sikert arattak, ö sem tudta mar idejet sem mikor vasarolt utoljara boltban zöldfuszereket. A kulönleges fuszerekre viszont egyenesen vadaszott. A rozsa- es zöld borsra, kadamonra, citromfure, lime levelre, gyömberre, kurkumara. Sutötökjeit a földbevajt pince melle halmozta hagy erlelje öket meg az öszi napsutes , aztan meg hagy csipje meg a fagy. Mar a sutöben pirulo tökök gondolata is melegseggel töltötte el.
Beszedte naspolyafai termeseit es talcara sorakoztatta öket. Erniuk kell meg, majd ha puhak es szaftosak lesznek fahejjal narancsal es citrommal es gondolatnyi szeguszeggel, kardamonnal, lekvart föz belöle. Kulönlegesen remek ajandek lesz a baratainak es szeretteinek.
Nem szeretett boltban vett dolgokat ajandekozni, inkabb sajat wicca kertje termeseit, lekvarjait, zöldsegkremeit, hazi fuszerkeverekeit, beföttjeit, szörpjeit. Kisebb-nagyobb beföttes uvegekben, apro kockas szövettel lezarva, es annak szinelevel megegyezö kis szalag kötötte at. Vagy eppen szepseges konyharuhakba csomagolt sajtokat ajandekozott kis kosarakban. Mindenki imadta Simone ajandekait, senki nem vagyott töle az atlag emberek atlag ajandekaira. Sisi peldaul – bar rendszeresen reszesult Simone ajandekaibol – ha veletlenul szemtanuja volt, amint Simone, kulönleges mugonddal keszit wicca meglepetest valamelyik munkatarsanak, alig leplezett irigyseggel, jo feltunöen, jo nagyokat nyelt, hogy Simone-nak megesett rajta a lelke es neki is juttatott egyet.

Nagy telken meganyi gyumölcs es egyeb fa elt. Malna-, szeder-, afonyabokrok. A kertben szinte mindenutt epertövek. Nem allt meg annal, hogy az anyaföldbe telepitsen eperpalantakat. A fak törzseire, kertjenek kulönbözö berendezesi targyaira , szinte mindegyikre felerösitett tartalyokat (uditös palackbol, konzerv dobozbol, kimustralt hasznalati targyakbol) s ezek a tartalyok mind epertövekete neveltek.
Nagyon keves a kertjeben a fuves terulet: ezeket helypocseklasnak tartotta, nala szinte minden hasznot hozott. Termeszetett megannyi gyogynövenyt is aminek joresze a hazat rejtö dombocskan teremett. Teat keszitett belöluk, vagy kremeket furdöolajakat es egyeb kozmetikumokat gazdagitott, vagy epp wicca szertartasanak kellekeit kepezte. Úgy velte betegsegeire, vagy eppenseggel ezek megelözesere a legjobb gyogyszerek a gyogynövenyek.
Tevekenyseget egesz hetvegen gyönyöruseges napsuteses idö kiserte, a tiszta kek egen egyetlen felfö sem latszott. A fak, es a közeli dombok megannyi arnyalataban ragyogtak a sarganak, a bordonak, es zöldnek. A termeszet ismert bebizonyitotta megiscsak ö a legnagyobb muvesz mind közul. Bar ezek a szepseges szinek, mind az elmulmalasnak szoltak, mint mikor a haldoklo ember felidezi a legszebb emlekeit. A termeszet sem tesz maskepp, a sarga levelek visszatukrözik a megannyi napfenyt, a par zölden maradt növeny pedig az egykor volt bujasagot idezik vissza. A megannyi termes es gyumölcs az ertekeket, az eredmenyeket nyugtazta, magaban hordozva a következö elet, a következö tavasz lehetöseget. Simone ezert is szerette az öszt, mert megerösitest latott benne a wicca hitevel kapcsolatban, miszerint, a halal csak egy allapot, egy atmeneti szakasz, az uj kezdet lehetöseg rejti magaban. Miszerint az elet visszafordul az örökös körforgasban. Ahogy tavasszal is a latszolag halott termeszet is ujra viragzasnak indul.

Hetfö reggel hatalmas kosarral erkezett be munkahelyere, szokas szerint az utolso pillanatban. Oaranyhoz közelallo bezs arnyalatu ruhajaban, formas labain combjaig erö barna hasitott bör csizmaval, özbarna bolerojaban, szabadnapos erdötundernek latszott. Kremszin szövet kabatjat csak az istenek tudtak melyik kezeben hozta. Makrancos hajaban aranyszunu vekony hajraf arany szövetmasnival, kesze-kusza tincseit lazan francia fonasban egyesitette, bal vallara terelve. Hihetetlenul szexi es elegans es laza is volt egyszerre.
- Sziasztok lanyok megjöttem!- ragyogott be a teakonyhaba kavezgato kolleganöihez.
- Szervusz! - ölelte meg Marie, aki ma igen jo kedvben volt, a jelek szerint sikerult a hetvegi randija
- Szia Simone! - Fanny is nyomott ket puszit az arcara, egy öleles kereteben.- Milyen volt a penteki vendegeskedes?
-Jaj nagyszeru, hianyzott mar Sisi tarsasaga! Hadarta Simone, a többiek csak neztek, mikor vesz levegöt - csak a Homeservice miatt nagyon keves ideje van es ott van neki a hatalmas nagy csaladja, ezert sokszor csak ket munkaja között tudunk telefonalni egyet-egyet. - fejezte be egy szusszal, a vegen nagyot fujva.
- Es nem volt semmi randi a hetvegen?- kerdezte Marie csillogo szemmel.
- Nem, de latom neked bejött az a vallalkozo. - Simone csupa szeretetteljes mosoly volt - Rad fert mar ez a kis vidamsag, mostanaban olyan buval belelt voltal. Megigerd hogy majd beszelunk rola?
- Persze!- örult Marie, am alig-alig tudta tekintetet eltepni Simone kosararol
-Sok a fecseges lanyok! Inkabb nezzetek meg mit hoztam nektek! Egesz hetvegen a kertben meg a konyhaban voltam. Raktaroztam be a kamraba a sok finomsagot. Es neketek is hoztam belöle - leemelte kosar tartalmat elrejtö kockas kendöt es ott sorakozott benne a sok-sok szövetsapkaval ellatott uvegecske. A szivarvany minden szineben.
- Nem kellet volna kicsit lany, kell, hogy maradjon neked is. -szabadkoztak a munkatarsnök, am egyik sem tudta volna kiengedni a kezeböl, amit eppen megragadott
- Ugyan mar! Böseges termes volt az iden mindenböl es a csodalatos öszi joidö megajantekozott majdhogynem egy teljes masodik termeshullamal. 
Joizuen nevettek, közben szurcsölgettek forro italukat, Marie ragyujtott vekony, ma epp mentolos cigarettajara. Fanny iranyt vett a labor fele, hogy eligazitsa embereit. Marie es Simone maradtak az irodaban es beultek a szamitogepeik melle. Marie olyan cegeket keresett amelyek beleilletek laboruk hataskörebe, majd ezeket felhivta telefonon es tajekoztatta az illetekeseket, a labor szolgaltatasairol. Vagy eppen hirdeteseket adott fel. Simone, a laborbol erkezö adadtokat dolgozta fel, a vegy elemzes eredmenyeit, a cegektöl kapott földtani terkepeket tanulmanyozta, az apro reszletekböl probalta felallitani a nagy egeszet. Így szulettek többoldalas jelentesei. A munka mellet jutott meg egy kis idejuk a belsö levelezesi rendszeren egy kis csevejre.

Hasonloan telt az egesz het, semmi kulönös, rendkivuli dolog nem törtent. Ez sajnos oda vezetett, hogy Simone lelket egyre jobban kitöltötte a magany. Mar harom honapja hogy Fedrik nem jart nala. Fedrikkel szeretök voltak. A ferfinek nem volt ideje hogy baratnöt tartson fent, udvaroljon. Az egesz eletet a munkaja töltötte ki. Mindaddig amig Helena be nem lepett az eletebe. Nagyon hamar összeköltözött a majdnem fekete haju, magas de gömböjded növel, aki ket evvel idösebb volt a ferfinal. Nem kötte öket össze szerelem, csupan nagyon jo baratai voltak egymasnak. Meg az egyetem alatt ismerkedtek össze. Nagyon sok vad örultsegben voltak egyutt benne, es rengeteget buliztak, meg ittak. Fedrik az egyetemen maradt mint doktorandusz es ez komoly tanulassal es kutato munkaval jart, az ifju anyagmernök szamara. Kesöbb egy jonevu kohaszati ceg kutatas- fejlesztesi reszlegenek vezetöje lett. Fedrik itt talakozott ujra Helenaval, ami vegul hazassagukhoz vezetett. Aztan ez a szerelemtelen hazassag – ami a kezdettekkor sem volt kulönösen szenvedelyes – gyorsan lehult. Eltek egymas mellet, egymas barataikent, am a szex mar nem volt ott kettösukben.
Fedrik es Simone evekkel korabban egy karacsonyi ceges partyn ismerkedtek össze. Simonet vendekkent hivtak meg a kohaszati cegehez. Mar az elsö este lefekudtek egymassal. Fedrik sötet irodajaban. Simone tudta ez semmi masrol nem szol, csak arrol, hogy Fedrik megkapja azt, amit otthon nem. Rengeteget szexeltek, ismertek mar egymas testet, erzekeny pontjait, szinte nem volt olyan elethelyzet ahol a ferfi ne tette volna mageva a nöt. Autoban, liftben, parkolohazban, bevasarloközpont eldugott raktarfolyosojan, Remek es szenvedelyes szeretkezesek voltak ezek, de ez csak a testnek szoltak . Lelkeik nem szertkeztek egymassal. Simone ezert nem is szerette Fedriket hazavinni a tunderlakba. Panziokba mentek ahonnan meg az ejszaka vegezte előtt mindketten hazamentek sajat agyaikba. Megis Simone azert neha megborzongott mikor a pornofilmet megszegyenitö szeretkezeiseikre gondolt.
A nagy szertartast is veghez vitte vele nehanyszor, az Istennönek ajanlott szeretkezest, a magikus körön belul. Fedrik hatalmas kejvagyat ez meg jobban feltuzelte. Nagyon bejött neki amint a kelta tunder kinezetu nö asvanyokbol es gyertyakbol kört alkotott a nappali közepen, felallitva ezzel a misztiksus es kulönleges oltart. Fedrik szemet zöld selyemsallal bekötötte es a fekvö ferfit vegig cirogatta az athame-val a fekete nyelu ketelu törrel, mint a ferfiassag szimbolumuval. Majd illatos olajokkal ritualisan megtisztototta az athame-t . Kesöbb egymas böret kentek be ezekkel az olajokkal. Vad es heves szeretkezesbe keztek. Simon nyögött, szinte örjöngött a kejtöl, a ferfi pedig tovabbra is hevesen mozgatta altastet. Simone melleit simogatta olykor olykor izlelgette is. Majd a lanyt negykezlabra allitotta, mint egy nemes kancat es anuszan keresztul hatolt bele, kezevel a csiklojat izgava. Mindketten ezertek magukban az istenni energiakat. A szertartas vegeztevel mindketten hangos kialtassal - ami lehetett volna ket farkas uvöltese is -, adtak at magukat a vegsö kelynek.
Fedrik imadta az analis szexet, a szerelmeskedesnek ezt a perverz formajart, bar Simone nagyon ritkan volt hajlando bele menni de a nagy szertartas ezek köze a kiveteles alkalmak köze tartozott. Egyebkent Fedrik nem volt egy olyan ferfi, akit a nök kulönösebben vonzo himenek tartanak. Alig volt par centivel magasabb Simone-nal vekony testalkata – es ahogy Simone nevezte - kis csirke feje vol, elallo kis fulekkel, örökke bozontos fekete haja volt, puha volt mint a babake. Arca megejtöen mar-mar lanyosan szep, zöldesbarna szemekkel. Eletenek megannyi stressze latszott beesett, sötet karikas szemein. Rengeteget dohanyzott, de nagyon olcso cigarettat szivott. Hiaba volt jo keresete, ugy gondolta erre a szenvedelyere nem szabad sokat költenie. Ennek ellenere mindig körul lengte jolapoltsaganak finom illata es szenvedelyenek kesernyes aromaja. Simone szerette ezt az utanozhatatlan illatot mindig kedves baratjat jutatta eszbe. Bar szerelem sosem alakult ki közöttuk, szerette Fedrik beszedes tudomanyos termeszetet. Megvolt benne az a megmagyarazhatatlan plusz amit mindenkiben keresett.
A ferfit azonban borzaszto regen nem latta, s nem erinthette. Es most hianyzott testi kapcsolatuk, de betudta annak hogy hormonjai tombolnak. Erezte ezen a kieleguletlen kinlodason most csak egy meghitt beszelgetes segithet, így felhivta Sisit:
- Tudom! - közölte, miutan a kötelezö köröket letudta - szereznem kene mar egy pasit, aki jol megkefel legalabb!- nevetett bele a telefonba. - Csak nehez lenne agyba bujnom egy idegennel, tehet marad az önnön magammal valo szeretkezes.
-Ugyan kicsim! Nyugtatta meg Sisi, kihallva Simone hangjabol a kinlodo szegyenkezest - mikor Roberttel eltem, akkor en is csak sajat maggamal szeretkeztem ahogy te fejezted ki magad. Mert Robertnek egyaltalan nem volt szexualis kulturaja, es szinte mindig kielegitettlen maradtam. De ez az ember megajandekozott a ket gyönyöru lanyommal.
- Tudom a gyermekeid neked mindennel többet jelentenek. Csak hogy figyelj! Hamarosan jönnek a tini evek es akkor adhatod a tanacsokat nekik is.
- Nem hiszem hogy annyira tanacsra szorulnanak, okos es önallo lenyek, akik tudjak mi a jo nekik, Richard fiammal is remekul atveszeltuk a pubertast.
- Ö egy nagyon remek ferfi lett, meltan lehetsz ra buszke! - Simone valoban úgy gondolta, Sisi eletenek csucsteljesitmenye harom nagyszeru gyereke - Te Sisi! Jut eszembe! Megbeszeltuk hogy elmegyunk regisegbolt nezöbe, azzal mi lesz?
- Mennek de annyira keves az idöm! - szabadkozott Sisi - Christian aki lassan elindul, es azert itt van a nepes csaladom, Christopherröl nem is beszelve, a Homeservice rendesen dubörög, az elejen nem gondoltam volna, hogy ekkorara bontakozik
-Sisiiiiiiii...nekem sincs idöm... tudod közeledik a Shamhain, es nekem meg be kell egy csomo kelleket vasarolnom, össze kell trombitalnom a coven tagokat. Raadasul a kertet is fel kell asnom, plusz mostanaban meg otthonra is jut a melobol. Viszont lazitani muszaj, tehat gyere el! Legalabb te is talalnal valamit, esetleg uj ötletet kaphatnal a cegedehez. Tudod hogy mindig így van! - Erösködött Simone, mint egy kis ovodas.
-Rendben ha mar ennyire rajta vagy, de igerd meg cserebe eljössz Chritopherek koncertjere, harom het mulva lesz egy belvarosi rocker klubban.
Simone azonnal lelkesen igent mondott. Reszint azert mert szerette a rockzenet, s kulön szerette Christopherek zenekaranak stilusat. Aztan meg fökepp azert, mert Sisivel valo ritualis regisegboltnezö, kulönleges csemegenek igerkezett.
- Oke tundercsibe! Akkor beszelek a bebicsöszömmel holnap negyre bemegyek a munkahelyedre es aztan uccu neki.
Simone olyan izgatott lett keptelen volt elköszönni Sisitöl.
-Pazar! Ezt is megbeszeltuk! es a wiccaval hogy allsz?
- Tudod a magam kereszteny wicca modjara. Maganyosan, otthon magamban.
- Ennek nagyon örulök, mert a wicca szabad vallas mindenki ugy ertelmezi ahogy neki jo. Teged ismerve, te a legtisztabban, legelkiismertesebben vagy wicca, ha nem is klasszikus keretek között.
- Sokat kell meg tanulnom... - Sisi csendes lett es szereny – Meg meg kell tanulnom összegyeztetni Jezus Krisztust azzal, hogy wicca vagyok.
- Ha tudok segitek! - igerte Simone, mostmar úgy erzte nem vonhatja el tovabb Sisit a csaladjatol - Akkor puszillak teged, es add at magadat ma este is teljes mertekben a csaladodnak es Christophernek!
-Szeretlek kicsi wicca, es ölellek!
-En is szeretlek, de ezt tudod es erzed is. Millio puszi neked es az imadott csaladodnak!

Vegul a Sisivel valo beszelgetes elterelte figyelmet a kinlodasrol. Megnyugtatta ellazitotta. A regisegbolt nezes jotekony izgalmaval bujt agyba.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése