2011. november 10., csütörtök

Szösszenetek

Ket muszakban dolgozom teljes idöben rengeteg tuloraval. Az egyik muszak a Lili babacska, aki mar egyre ugyesebb es ugyesebb. Mar majdnem megfordult, igy az eddigi maceras pelenkazas mostmar kesz harcolas, kis kezecskeit is mar egesz ugyesen hasznalja. Ami viszont a leg megleöbb szamomra nagyon komunikativ, örömet banatat, kivansagat mind mind sajat kis nyelvevel fejezi ki. Sokszor sirasa is inkabb panaszos gugyöges. Talan ez annak is betudhato hogy rengeteget beszelunk vele, es sokszor ösztönözzuk mi magunk is arra hogy beszeljen. Most is itt gagyaraszik az "anyafotel"-ben.
A teljes masodik muszak tulorakkal a Beltane javitasa, stilizalasa kiegeszitese, 39 oldal alatt hozza nyomtam 12-t . Ezek mellet itt a haztartas. A mindennapi fözes. Hulye fejemmel meg kolbaszt is nekialtam tölteni hat szal kolbaszt töltöttem meg kezzel. De nem banom, jo lesz a friss hazi sutökolbasz a karacsonyi asztalra parolt kaposztaval, vagy csak egy fazos teli esten megsutni.

Meg egy bejelenteni valom van: Letrehoztam a Mesek a Tunderkerböl oldalt a facebookon, mint a blogban itt is adagokban lemegy a Beltane kesöbb pedig a Shamhain. Ha gondoljatok lajkoljatok nyugodtan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése