2012. május 11., péntek

Pasik es parfumök

Mostanaban eleg rosszul aludtam igy az almaim is kiestek. Fogzik az en pici Lilim es sokat nyuglödik ejszakankent igy en sem tudok olyan mely alomba merulni.
Regebben volt egy almom amiben a kapcsolatokat illetve a pasikat parfumkent kellet jellemeznem. A következöre jutottam az alom menete soran:
Viktor - elsö kapcsolat felig gyerek fejjel - Talan egy fuves fas- citrusos egyveleg, össze nem illö, harmonizalatlan illatt.
Peti - Szinten fiss illat amiben keveredik a rozsa a jazmin, es egy kis amra, hirtelen megfog elcsabit, sokaig emlekszel az illatra hiaba csak egy par pillanatig erezted.
Tibi - A legolcsobb leggiccsesebb pacsuli ami az ember valaha is erzett, szinte marja az ember szemet orrat. Olyan illat amit az ember azert vesz hogy legyen valamije de tudja nem igazan passzol hozza
Csaba -  A legnemesebb eszenciak egyike, benne vanillia, ilang-ilang. pezsma, feher rozsa. Nehez nagyon nehez illat, nehezen viselhetö. A szivedbe markol annyira vagysz ra de tudod sosem lehet a tied, ezert sokaig nezed a kirakatban. Az illatat sose felejted el, szellemkent elkiser egy eleten at.
Robert, a ferjem - Kiegyensulyozott erett illat, olyan ami elkiser egy eleten at, neha fanyarnak erzed, neha emelyitöen edesnek, maskor frissnek mint a tavaszi esö illata. Rendkivul összetett illat. Neha ugy erzi az ember mar nem elegiti ki az illat de ha csak egy oraig nem erzed mar szivbemarkoloan hianyzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése